Resultaten voor poolse namen vrouw

poolse namen vrouw
Jakub en Julia zijn de populairste Poolse namen in 2014. Facebook. Linkedin. RSS. Twitter.
Andere namen die goed werden gekeurd: Aliyah, Arianna, Daphne, Jamina, Konstancja, Magnolia, Maciejka, Marina, Maura, Mercedes, Nawojka, Neli, Nikoletta, Leeah, Stefania, Tola, Xenia, Zoja meisjes en Abdullah, Alvaro, Bastian, Beniamin, Brandon, Carlos, Colin, Druzjan, Elvis, Idzi, Joachim, Kaj, Khalid, Korneliusz, Lennox, Miron, Morfeusz, Natanel, Nelson, Oktawiusz, Sterios, Tomir, Zoe jongens. Top 50 Poolse namen voor meisjes.
prince
Poolse namen Wikipedia.
Maar dit geldt alleen voor namen die eindigen op ski, cki of dzki. Hierdoor heet de vrouw van meneer Kowalski in het Pools mevrouw Kowalska. Op het bordje aan de deur staat de meervoudsvorm van de naam, Kowalscy. In Polen worden de namen van kinderen bij geboorte als volgt geregeld.:
man zoekt vrouw
Poolse meisjesnamen 536 Poolse meiden namen.
Bekijk de top 10 van populaire Poolse meiden namen en een grote lijst met een variatie van mooie, oude en aparte Poolse babynamen. Top 10 populairste meisjesnamen in Polen. Voorbeelden van Poolse vrouwen namen. Namen met letter A. Namen met letter B.
oude eiken planken
Poolse meisjesnamen met betekenis en reacties.
Poolse meisjesnamen en de betekenis. Zoek hieronder de mooiste poolse namen voor een meisje. Klik op de meisjesnaam voor meer informatie, de populariteit van de naam en reacties van anderen over deze poolse meisjesnaam. Bekijk ook onze lijst met alle poolse jongensnamen.
poolse meisjes namen.
Naam Poll Aanmaken. Brabbels Baby Namen poolse meisjes namen. Poolse meisjes namen. Hieronder vind je een overzicht van de poolse meisjes namen op Brabbels. Je kunt de selectie verfijnen door meer filter opties te kiezen! Poolse meisjes namen. Nr Naam Betekenis.
Poolse meisjesnamen en babynamen AlleBabynamen.nl.
Alle Poolse meisjesnamen. Op de hoogte blijven van baby nieuws, aanbiedingen en acties? Schrijf je nu in! Schrijf je nu in en maak kans op een buikband van Buikbanden.com. Ga met je muis over een jongensnaam en klik op het plusje om een naam toe te voegen aan MijnBabynamen. Deze kan je dan later uitprinten of e-mailen. Bekijk al MijnBabynamen. Bekijk de hele babynamen top 10. Hieronder vind je diverse handige tips voor het kiezen van een babynaam.: Het vinden van een babynaam kan even duren. Begin dus op tijd. Kies een babynaam op basis van bijvoorbeeld geloof of emotionele redenen. Denk aan de uitspraak en de spelling. Let op met initialen; deze kunnen tot rare afkortingen leiden. Gaan de voornaam en achternaam samen? Voorkom kinderachtige namen.
Poolse namen voor jongens en meisjes.
Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier. Zoek hieronder de mooiste poolse namen voor een meisje of jongen. Klik op de naam voor meer informatie over deze poolse naam. Je kan ook alleen de poolse jongensnamen of de poolse meisjesnamen bekijken.
Poolse namen voor meisjes Poolse meisjesnamen.
Russische namen voor jongens Russische jongensnamen. Russische namen voor meisjes Russische meisjesnamen. Poolse namen voor jongens Poolse jongensamen. Poolse namen voor meisjes Poolse meisjesnamen. Japanse namen voor jongens Japanse jongensnamen. admin op Paardennamen op alfabetische volgorde van A tot Z.
Populaire Poolse meisjesnamen.
Op deze pagina vind je een overzicht van Populaire Poolse meisjesnamen voor jongens en meisjes. Volk van Julus. een niet-adellijke vrije man. Beschermer van de mensheid. van de bijbelse figuur Marta. Genadig, lieflijk en bitter, bedroefd. ontleend aan Maria Magdalena. brengster van de zege. God is met ons. Rein en zuiver. Over Winnen, veroveraar. van de heer. Moed In War. vrouw van edele gestalte, aard.

Contacteer ons